Kustskepparexamen HT 19

PU ger tillsammans med skepparen Henrik Ohlson dig chansen att ta kustskepparintyg under höstterminen 2019. Anmälan sker genom formuläret som finns länkat nedan.

Torsdagen den 19/9 startar kursen i sal MA (Maskinhuset) med inskrivning och introduktion. Mellan 17.00-18.00 kommer du som kursdeltagare kunna skriva in dig, betala kursavgift samt köpa kurslitteratur (kontant eller Swish). Du som studerande vid Chalmers behöver visa upp ditt kårkort vid betalning av kursavgiften. Introduktionen börjar sedan vid 18.00 då kursens upplägg beskrivs mer i detalj. Denna beräknas hålla på fram till 20.00.

Priset för kursen är 1000 kr för medlemmar i Chalmers Studentkår och 1500 kr för icke-chalmerister. Till kursen tillkommer även en avgift för kurslitteratur på 806 kr samt en avgift på 600 kr för båtpraktiken. Vi tar Förarintyget och Kustskepparintyget, certifikatavgiften är 450 kr för vart och ett, vilket inte är inkluderat i kursavgiften. Det kommer även finnas möjligheten att ta ett radiocertifikat. Priset för detta certifikat anslås senare.

Anmälan görs genom att fylla i detta formulär.

Vid frågor går det bra att maila kustskeppar@pu.chs.chalmers.se