Kustskepparexamen VT 20

PU ger tillsammans med skepparen Henrik Ohlson dig chansen att ta kustskepparintyg under vårterminen 2020. Anmälan sker genom formuläret som finns länkat nedan.

Torsdagen den 6/2 startar kursen i sal MA (Maskinhuset) med inskrivning och introduktion. Mellan 18.00-19.00 kommer du som kursdeltagare kunna skriva in dig, betala kursavgift samt köpa kurslitteratur (kontant eller Swish). Du som studerande vid Chalmers behöver visa upp ditt kårkort vid betalning av kursavgiften. Introduktionen börjar sedan vid 19.00 då kursens upplägg beskrivs mer i detalj. Denna beräknas hålla på fram till 21.00.

Priset för kursen är 1000 kr för medlemmar i Chalmers Studentkår och 1500 kr för icke-chalmerister. Till kursen tillkommer även en avgift för kurslitteratur på 805 kr samt en avgift på 1200 kr för båtpraktiken. Vi tar Förarintyget och Kustskepparintyget, certifikatavgiften är 450 kr för vart och ett, vilket inte är inkluderat i kursavgiften. Det kommer även finnas möjligheten att ta ett radiocertifikat. Priset för detta certifikat anslås senare.

Anmälan görs genom att fylla i detta formulär.

Schema för kustskepparn VT 2020

Vid frågor går det bra att maila kustskeppar@pu.chs.chalmers.se