Digital ölprovning – udda ölsorter

Vi i Programkommittéen PU och i samarbete med Ölbruket bjuder in till en exklusiv digital provning med temat “udda öl”. Provningen kommer ske torsdagen den 26e november i zoom med start kl 19:00. Perfekt för dig som vill lyxa till vardagen och göra höstmörkret till en lite mysigare tillvaro! Det krävs ingen anmälan och både chalmerister och icke-chalmerister är välkomna! Provningen kommer alltså live streamas via zoom och länken kommer läggas upp i eventet på vår Facebooksida strax innan start.

Ölsorterna inför provningen köper man själv på ett bolag nära dig. Eftersom det är en provning behöver man inte ha en öl var, utan det är lagom att 2-3 personer delar på en uppsättning av ölen. Detta gör också provningen mycket mer ekonomisk för studentplånboken! Listan på ölsorter är följande:

Omnipollo, Noa
Timmermans, Kriek Lambicus
Mohawk, En papaya coconut
Morgondagen, Bubblegum
Lowlander, White ale
Falcon, Julmumma

Glöm inte kika på systemets hemsida så att ölen finns i lager på ditt lokala bolag!

Nedan är länkar till produktsidan för respektive öl på systembolaget:

https://www.systembolaget.se/pro…/ol/omnipollo-noa-142703/https://www.systembolaget.se/produkt/ol/timmermans-168503/https://www.systembolaget.se/…/mohawk-en-papaya…/https://www.systembolaget.se/…/morgondagens-bubblegum…/https://www.systembolaget.se/produkt/ol/lowlander-111115/https://www.systembolaget.se/…/falcons-julmumma-1135501/

Hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som vi gör!

PUss!