Beer Pong-Turnering!


Lördagen den 22/2 bjuder Programkommittén PU in till en beer pong-turnering utan dess like. Se till att hitta din bästa medtävlare, köp biljetter och missa inte chansen att vinna ett års gratis entré till PU-bio!

Klockan 18:00 öppnas dörrarna till kårrestaurangen och vid 19:00 drar turneringen igång. Deltar du inte själv i turneringen är du ändå varmt välkommen att komma förbi för att heja på dina kompisar, njuta av god dryck och musik och ladda upp inför FestUs kalas (ingen inträdeskostnad till kårrestaurangen under turneringen!). Det kommer även gå att köpa mat för den hungrige.


Biljetter kommer säljas i samband med biljettförsäljningen för FestUs vårkalas, måndag 17/2 på Johanneberg och Lindholmen och tisdag 18/2 på Johanneberg.


Priset för turneringen är 50kr/Chalmerist och 65kr/Icke-Chalmerist, det vill säga antingen 100/115/130 kr/lag beroende på vilka ni är. Notera att hela laget bör köpa biljett vid samma tillfälle och att giltigt leg och eventuellt kårleg behöver visas för hela laget.